Evenemang

Håll ditt evenemang Blues Kök & Bar

Vi ser till att ditt evenemang i vår sport-restaurang alldeles intill Globen och Tele2 blir lyckat. Vi har ett stort utbud av mat samt ett stort sortiment av öl och maltwhisky.

Ett stenkast från två arenor
Våra lokaler på Arenavägen 61 i Johanneshov alldeles vid Globen är rymliga och hemtrevliga. Håll ditt evenemang hos oss i anslutning till en match eller konsert i någon av arenorna som ligger runt hörnet. Det är endast 50 m till Globens entré och 150 m till Tele 2 Arena. På menyn hittar du olika hemlagade hamburgare, pastarätter, sallader och traditionella Steakhouse-rätter. I våra två barer hittar du allt i dryckesform du kan önska dig, fokus ligger på öl och maltwhisky. Vi har t.ex. Staropramen, Brooklyn Ipa, Brooklyn Lager, Falcon och Carlsberg Hof på fat. Du vet väl att öl helst ska drickas från fat? Det gör att den kommer i mindre kontakt med luft än om den tappas på flaska eller burk, vilket gör att den smakar bättre.


Globen invigdes den 19 februari 1989 och är världens största sfäriska byggnad med en maximal åskådarkapacitet på 16 000 personer. Sedan 2010 leder en gondolbana upp till Globens topp, här har du vidsträckt utsikt över Stockholm då du befinner dig på 130 meters höjd.
Tele 2 Arena är en idrotts- och evenemangsarena med skjutbart tak. Arenan öppnades den 20 juli 2013. Publikrekordet innehas av Rolling Stones som i juli 2014 spelade för 37 000 personer.
Kontakta oss för mer info om de olika evenemang det är möjligt att anordna i våra lokaler.
Dela sidan